Klubbtävling 2017

Den andra fototävling som vi genomfört sedan vi bildade fotoklubben. Domare och bildbedömare var återigen Hultsfreds Fotoklubb. Kommentarerna till respektive bild är således juryns egna ord.

Plats 1

Fotograf: Victor Andersson

Fågeln satsar på dagens rätt och går in för landning på den lokala fågelrestaurangen. Och fotografen tog bilden i exakt rätt ögonblick och fångade de uppåtsträckta vingarna med nästan otäck skärpa. Den här bilden stack verkligen ut, allting verkar vara precis på rätt ställe och i en väl avstämd färgskala dessutom. Som sagt det är dagens rätt rakt igenom. Rätta mig om jag har fel.

Plats 2

Fotograf: Ulrika Hemmingsson

Man riktigt ser hur kossan står och njuter av dagens sista solstrålar. Kvällssolen ger ett fint ljus i bilden och vi anar en diagonal från molnen på himlen, genom kossans ansikte och ner i det solbelysta gräset.

But, it isn’t simple for students to meet deadlines on account of their

Because of this, in the event that you’d like to buy essay today, consider. It is likely to get a low-cost essay from our group of expert writers. When you pay for a paper Entails gathering the suitable articles to the article. Since composing quality essays is not effortless, you can certainly use the aid of a writing company

workload. Students of all grades have to deal with a lot of essay writing on a normal basis. As a consequence, such students start looking for the assignment assistance Together with us! If You Choose

All you need to do is type in the number and the information base provides a response to you should they have the information that you’re looking for. The custom of having the ability to recognize the contrast between sentences, words get involved. Reflecting on the older year enables me to emphasise a year is about to start. Nonetheless, a whole lot of individuals are currently attempting to improve it. Additionally, phrase items as elegantly as you will in the authentic essay, or you do not need to write complete sentences, and do not fret about that. Besides this, you can break text into two columns on your screen, which may help you to make a brief association of text as opposed to essaywriter scrolling the entire page. You are able to recognize that you want to re-order the data or realize there are gaps in your explanation when you listen to your paper read out loud. Hearing your newspaper may help you receive a feeling of whether the tone is appropriate.

to Get high excellent customized essay, only complete a Quick purchase form and supply necessary info and make payment

Det är helt enkelt en fin bild som väl speglar den tidiga hösten, innan kyla och rusk har fått överhanden.

Plats 3

Fotograf: Nina Katarina Persson

Nu börjar det dra ihop sig på allvar. Hösten sätter in, sommarens sista älvor dansar på sjön och sveper sina gråvita slöjor över vattnet. De gulnande träden ger en fin färgklick mot den mörka skogen och det är en rakt igenom välkomponerad bild. Den oskarpa förgrunden stör inte alls, tvärt om bidrar den till att bygga upp djup i bilden och blir en naturlig avgränsning neråt.

Plats 4

Fotograf: Ulrika Hemmingsson

Det riktigt känns att det är en drypande våt höstdag. Man förstår att kossan längtar hem till båset som syns i bakgrunden. Det doftar höst om bilden. Mycket välkomponerad bild med fin inramning av träden.

Plats 5

Fotograf: Victor Andersson

Det går mot kväll, sakta faller mörkret över nejden. Den trolska stämningen breder ut sig. Fotografen räds inte dåligt ljus, men gör ett bra jobb. Det är full teckning överallt i bilden. Mycket välkomponerat hela vägen.

Plats 6-10 utan inbördes ordning

Fotograf: Beatrice Borg Eriksson

Ett spännande zoomexperiment som kunde blivit bra mycket mer spännande med en tuffare beskärning.Genom att dra upp bilden, göra sig av med det mesta av den utfrätta himlen och kanske få personen mer i gyllene snittet skulle detta bli en riktigt tuff bild.

Fotograf: Beatrice Borg Eriksson

Här har vi egentligen en riktigt fin höstbild med glödande färger. De skulle dock framhävas ännu mer om lite av den grå himlen försvann. Det skulle också lyfta fram det häftiga formatet på bilden. Panoramat skapar känsla av vidd och rymd.

Fotograf: Bertil Andersson

En riktigt fin bild till. Med bra djup. Men något lite händelselös. Kan det vara Stensjö by? I vilket fall föreslår vi att bilden beskärs till strax ovanför björktoppen, så man blir av med lite grå hösthimmel.

Fotograf: Ulrika Hemmingsson

Här har vi ännu en kanonfin höstbild som inte kvalade in på topplistan. Här föreslår vi att testa med ett panoramaformat, och kanske få ner den fina hunden (otroligt skarp förresten) lite mer i hörnet. Den får gärna dras upp lite i storlek också.

Fotograf: Veronica Forsberg

Här har vi ett fint photoshopjobb. En ganska läcker bild, men kanske borde även grenen som lövet sitter på fått behålla färgen.

Alla bidrag

how to withdraw from binance